Gyártás / Csomagolás

Az 5 literes Almatárhoz átlagosan 8,5 kg, míg a 200ml-es tasakhoz 0,3 kg friss, hazai étkezési almát használunk fel. A gyártás a hagyományos préselési eljárással és hőkezeléssel valósul meg, így megőrizve az alma friss zamatát és a gyümölcsben rejlő vitaminokat.

Az 5 literes tasak az úgynevezett „bag-in-box” kiszerelésben kapható, ami egy speciális csomagolási eljárást jelent. Az almalé ugyanis egy belső, légmentesen lezárt zsákba kerül, mely a terméket az oxidációtól és a napfénytől tökéletesen megvédi. Egy könnyen kezelhető, légmentesen lezárt csap segítségével adagolható a kívánt mennyiség. A fogyasztás során a doboz belseje folyamatosan összemegy, így meggátolva, hogy a levegő érintkezzen a gyümölcslével. Felbontás után a termék minősége 3 hétig az eredeti állapotban megmarad. A doboz a könnyű szállíthatóság érdekében egy a tasak tetején található kényelmesen megfogható füllel van felszerelve. A 200 ml-es tasak csavarkupakos megoldást és ezzel kényelmet biztosít a fogyasztóknak, ami a felbontás után könnyen és biztonságosan visszazárható.

Hu / Eng